Historien bag – kort fortalt…

Plus El A/S er et skud af 5 virksomheder. – Sevel El, Holstebro El-service, Haderup El-service, Sørvad El-service samt vores nye afdeling i Simmelkær, som varetager VVS og smedearbejder.
Søren Kudsk tog installatør eksamen tilbage i 2000 og har altid haft ønsket om at blive selvstændig og drive en servicevirksomhed, der sætter kvalitet og service i højsædet.
Ikke mindst pga. denne drive samt et dygtigt og kvalificeret personale fremstår virksomheden i dag som en ung og dynamisk el-installationsvirksomhed, som tilbyder totalløsninger indenfor alt aut. krævende el-arbejde. Virksomheden fornyer sig hele tiden og benytter de nyeste værktøjer og materialer.
Søren Kudsk overtog i 2001 Sevel El ApS - derefter Holstebro El-service og Haderup El-service og i 2009 overtog vi Sørvad El-service.
Ejerkredens består i dag udover Søren Kudsk, af Peter Elkjær og Finn Sørensen.

Plus El A/S beskæftiger i dag i alt 28 mand - fordelt på vores 4 afdelinger.
Administrationen blev i 2008 samlet i vores lokaler på Mads Bjerres Vej i Holstebro – hér fik vi bygget nyt kontormiljø samt etableret et synligt ”ansigt” udadtil med vores facade mod Lægårdvej.
Som nyeste skud på stammen har Plus El A/S pr. 1/2-2011 overtaget Simmelkær Smede & VVS i Simmelkær. Vi er nu totalleverandør i markvandingsanlæg og udfører også almindelig service og nybyggeri på VVS-siden.