LEVEL TEC GYLLEOVERVÅGNING

LEVEL TEC GYLLEOVERVÅGNING

Med Level Tec gylletanksovervågning kan du forebygge og undgå gylleudslip. Det patenterede Level Tec system registrerer niveauet i gylletanken ved hjælp af en føler og alarmerer dig via sms, hvis niveauet uventet ændrer sig. Du modtager en sms-alarm, hvis

 

 

 

  • Der opstår en lækage, og niveauet uventet falder i gylletanken.
  • Tanken er fuld, og der er risiko for overløb.
  • niveauet i tanken falder for hurtigt i forbindelse med tømning.
  • ved interne fejl på anlægget.

 

 

 

Level Tec Log Level Tec log er et dokumentationssystem, der lagrer alle relevante informationer om dit gylleforbrug og din gylletank. Du har adgang til informationerne via systemets online log, hvor du løbende kan se fx hvor meget gylle der er i tanken, og hvor meget gylle, der er forbrugt. Loggen gør det lettere for dig at imødekomme dokumentationskrav og er et uundværligt redskab i forbindelse med udarbejdelsen af dit gylleregnskab. Level Tec Pumpe Med et Level Tec pumpemodul har du desuden mulighed for at styre og overvåge tilførslen af gylle til tanken. Med pumpemodulet modtager du også en sms-alarm, hvis:

 

  • Tilførslen af gylle til tanken sker for langsomt fx hvis røret til tanken er utæt, og gyllen siver ud i stedet for at blive ledt over i tanken.

 

  • Gyllepumpen er slidt, og gylletrykket på pumpen bliver væsentligt nedsat i forhold til pumpens normale kapacitet. I så fald modtager kunden en SMS-advarsel om, at pumpen kører på lav pumpeydelse. SMS-advarslen stopper ikke gyllepumpen men fungerer udelukkende som en servicebesked om at gyllepumpen er ved at være slidt.

 

 

Listepris:

 

Overvågning                   8.495,- kr. ekskl. moms incl. beslag, føler og 4m rustfrit rør med bundspyd

Solcellepakke                 3.850,- kr. ekskl. moms

Abonnement                   560,- kr. ekskl. moms årligt incl. SMS og elektronisk brugerflade